Tigullio Radicchio e Speck salsa z červené čekanky (radiccho) s přídavkem uzeného bůčku (speck).
Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů.
Složení: slunečnicový olej,čekanka (20 %), brambory, glukózový sirup, ricotta (syrovátka,smetana, sůl, regulátor kyselosti:kyselina citrónová),sýr Grana Padano DOP (s vaječným bílkem ), speck (4%) (vepřové maso,sůl, dextróza, koření a extrakty koření), sýr Pecorino Romano DOP,kešu ořechy,sůl, mléčné bílkoviny, syrovátka v prášku,vláknina rostlinná (bramborová a bambusová),bramborové vločky,česnek, regulátor kyselosti :kyselina mléčná, zeleninově-ovocný koncentrát (mrkev, černý rybíz). Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.